Kreativ på natten?

kaboompics_close-up-view-of-a-fountain-pens.jpg

Jag är som mest kreativ på natten och kommer på såå många idéer och grejer jag ska utföra. Sedan när jag vaknar så förstår jag ofta inte hur jag tänkte för då är kreativiteten som bortblåst. Jag har sedan alltid haft sömnproblem, det främsta problemet har då varit att somna vilket har lett till att jag har legat i sängen och vänt och vridit på mig med stressen om att jag måste sova för att orka med skoldagen dagen efter. Om man vänder på det så skulle man kunna göra det till något bra. De som inte vet hur det är att ha den typen av sömnproblem tycker nog då att det är dumt att vara vaken, men vad ska man göra då? Ska man ligga med ångest för att man inte somnar, eller ska man göra något produktivt eller utnyttja sin kreativitet? Det kanske inte är det roligaste att vara trött dagen efter, men det hade man nog varit ändå. När jag sitter uppe vaken på natten ensam och alla andra sover så har jag i princip inget annat val än att vara kreativ. Att inte kunna sova är hemskt och att vara trött en skoldag är nästan ännu värre, men det kanske behövs för att man ska åtminstone kunna få några bra nätters sömn i veckan. Alla är olika men jag är en sån som har svårt att somna, men när jag väl sover så sover jag som en stock och skulle kunna sova hur länge som helst på dagen därpå haha. Helger är så skönt då det inte är någon stress när man ska sova och vakna utan man kan ta det lite som det kommer. I princip alla mina blogginlägg har jag skrivit på kvällen eller natten då jag inte kunnat sova eller känt mig ovanligt kreativ så jag känner att jag måste skriva av mig om det jag tänker på och oftast kommer alla konstiga tankar på natten när de flesta andra sover. Försök att inte få ångest om du inte kan sova, utan försök att vända det till något bra istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s