Varför vara ytlig & sedan klaga på alla andra?

 

pexels-photo-278312.jpeg

Ni som klagar på att alla är så ytliga och att det är en sådan enorm kroppshets och att normen säger ditten och datten och så bidrar ni exakt lika mycket som alla andra till allt det ytliga. HUR TÄNKER NI? Varför kasta sten i glashus och klaga på samhället när ni är en del av samhället själva? Herregud. Syftar främst på tjejer då de är duktiga på att klaga men inte beredda på att vara med och bryta normer över huvud taget. Istället för att lägga ned tid för att ta en fin bild, posera, göra er så snygga det bara går och sedan lägga upp den på sociala medier för att få bekräftelse och sedan klaga på att samhället är så dömande och ytliga så ska ni egentligen inte yttra er med tanke på att ni är kopior av alla andra. Om ni nu ska klaga så kan ni väl göra det med lite värdighet och ta en bild utan att posera och utan att försöka vara snygga och istället ta en bild och visa hur ni faktiskt ser ut, eller iallafall sluta klaga på alla andra som är EXAKT som er. För att bryta ideal och normer så måste man själv engagera sig och leda andra in på samma spår och i liknande tankesätt så folk verkligen förstår vad man menar för att sedan kunna göra en förändring. Man behöver inte ha 10kg smink och de dyraste kläderna för att vara ”accepterad” i samhället. Vågar man gå emot strömmen så har man gjort ett stort steg och då är det oftast andra som hakar på samma spår och går sin egna väg och det uppmuntrar till att faktiskt vilja ändra på det som länge har varit ett problem och som många människor mår dåligt av dagligen. Gör det ni kan för att kunna ta ett ytterligare steg i rätt riktning istället för att stå kvar på samma ställe. För här i Sverige ska vi tydligen vara EXAKT som alla andra. Tack för mig :))

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s