Anklaga alla män som potentiella våldtäktsmän? Metoo#2

Att peka ut alla män som våldtäktsmän är inte rättvist överhuvudtaget. Tro det eller ej hörni, men alla män är faktiskt inte våldtäktsmän även fast det vinklas så i media! Denna hashtag börjar bli riktigt oseriös ju längre tiden går. I början hade den ett fint syfte men nu börjar det gå överstyr. Om någon som jobbar för en tidning skriver sin åsikt om #metoo och är kritisk till det så får hen sparken. Detta gör att åsiktsfriheten minskar och en viss part i samhället får större inflytande på grund av att de tycker ”rätt”. I Sverige är det så att man får tycka och tänka vad man vill, men bara så länge det är ”rätt”. Att vara oliktänkande i detta land är inte socialt accepterat – än. Det handlar bara om att någon måste ta steget i en annan riktning och visa att det faktiskt är okej att tycka annorlunda. Du ska inte behöva bli hatad, utfryst eller mobbad för det. Jag anser mig som ganska oliktänkande än många andra och det försöker jag visa för att andra också ska förstå att det faktiskt är okej att ha EGNA åsikter och inte bara säga det som alla redan sagt, för det blir riktigt tråkigt tillslut. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är kritiskt till #metoo nu när jag ser hur det har blivit. Män anklagas hit och dit för sexuella trakasserier, många gånger helt utan någon vettig grund. Det är så jag tycker. Kom ihåg, allas åsikter räknas, även de som sticker ut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s