Äckliga mobbare

60 000 elever blir mobbade. Ungefär 45 personer tar sitt liv till följd av mobbning. 20 000 långtidssjukskrivningar från arbeten beror på mobbing. 350 000 vuxna känner att det är jobbigt att gå till sina arbetsplatser på grund av mobbning. Hur ska vi försöka häva detta? Mobbning är inte alltid fysisk, den är psykisk också. Kommentarer, blickar, eller genom sociala medier bl.a.

När en elev blir mobbad i skolan så leder det till osäkerhet, man känner sig otrygg och man kan må väldigt dåligt. Att då flytta på den utsatte eleven är inte en långsiktig lösning på problemet. Troligtvis kommer då någon annan känna sig mobbad och kränkt av samma personer. Mobbarna vinner nästan alltid i slutändan vilket är åt helvete fel. Varför inte ta tag i problemet och konfrontera de vidriga mobbarna? De ska få exakt vad de förtjänar och ska ej komma undan. De får ta konsekvenserna av sina handlingar och så är det bara.

Att säga att det inte är mobbarnas fel att de mobbar, utan att det är föräldrarnas fel tycker inte jag är rätt. Föräldrar kan försöka vägleda sina barn, men det är ju fortfarande barnet själv som mobbar, det kan föräldrarna inte göra så mycket åt då de inte alltid har koll på vad som händer i skolan etc.

Man ska inte ursäkta en mobbare och säga att det är någon annans ansvar. Den person eller de personer som aktivt kränker eller mobbar andra ska stå för sina handlingar och lära sig vad som är rätt och fel.

Det finns så många idioter som finns, speciellt över internet där de känner sig ”skyddade” och att de kan göra lite som de vill. Ni som skriver hat, hot och kränker andra på internet, hur kan ni sova om nätterna när det finns någon på andra sidan internet som kanske ligger och gråter och funderar på om det ens är värt att leva på grund av er. Fy fan vilka jävla hjärtlösa idioter det finns, ni borde skämmas något enormt och börja använda den lilla unkna hjärna ni uppenbarligen har. Tänk efter innan ni yttrar er på internet. Det skulle kunna vara någon nära anhörig till er som blir utsatt. Det är väl inte lika kul att tänka på det sättet? Nej, precis det jag tänkte.

Ha en fortsatt bra dag och använd internet till något bra och positivt istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s