Varför har jag en blogg och vad handlar den om?

Jag vet att min blogg inte är som de flesta andras i min ålder. Jag lägger varken ut bilder på min outfit eller vilket smink jag använder. Jag gör inte det endast för att jag inte har de senaste bästa och dyraste kläderna då jag inte orkar lägga ned energi på det. Jag lägger inte upp bilder när jag sitter och fikar, vilket dock händer väldigt sällan, för att jag inte tycker att det är min grej att visa världen vad jag dricker för kaffe eller vilken kaka jag brukar ta. För mig finns det så mycket annat att förmedla till andra som är lite mer av värde, enligt mig. Alla har sin egna stil och den vanliga ”bloggstilen” som oftast tjejer i 18-årsåldern har faller inte mig i smaken men det finns säkert andra som tycker om att läsa det.

Jag valde att skaffa en blogg då jag märkte att folk i min omgivning inte orkade lyssna på vad jag sade om saker och ting jag tyckte och tänkte, vilket jag kan förstå. Sedan har jag börjat tänka på att jag kanske borde skaffa mig en blogg för att kunna nå ut till fler som kanske också tycker och tänker i lite samma banor som mig. När jag sedan skapade denna blogg så skrev jag mitt första inlägg ”missbrukas #metoo?”. Där fick jag bara positiva kommentarer som folk skickade till mig, där de skrev att de höll med, personer jag inte hade någon aning om vad de tyckte och tänkte kring detta. Det gjorde att jag fick motivation till att fortsätta skriva. Jag vet att det finns folk som inte håller med mig om vissa inlägg och det är förståeligt, men jag vet ju inte vilka det är eller hur många det är.

När jag nu har skrivit några inlägg så har jag kommit fram till att det är detta ”koncept” jag kommer att köra på och tycker är kul. Brinner man för något så kan man gå hur långt som helst och jag lär mig desto mer jag skriver och hur jag ska skriva och formulera mig på bästa sätt för att nå fram till folk. Jag blir mer och mer medveten vad jag ska skriva om då vissa saker är mer aktuella än andra och det ändrar sig även hela tiden.

Detta inlägg blev nog väldigt rörigt, hoppas det går att förstå mig ändå. Ha en fin dag!!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s