”Tycker du inte som jag är du dåligt uppfostrad”

”Inte att förglömma att personer med dålig uppfostran/ dåligt omdöme gömmer sig bakom just sådana resonemang. Det visar på ytterligare en dimension av personen. Ren dumhet och inte ett dugg intresserad av att bryta normen. Just därför #metoo och debatten kring övergrepp är viktig!”

Jag fick denna kommentar på mitt första inlägg om #metoo som ni hittar HÄR ! Uppenbarligen har denna person inte läst vad jag skrivit och bildat sig en helt egen uppfattning utan att egentligen lösa vad jag faktiskt skrev. Jag tycker dock det är kul att folk reagerar, men ett tips är att läsa innan. Konstruktiv kritik är bra tycker jag. Att säga att folk som tycker på ett visst sätt eller helt enkelt inte tycker samma sak som en person så är dessa dåligt uppfostrade? Jag förstår inte resonemanget överhuvudtaget. Logiken saknades ganska mycket där kände jag. Om ni inte har läst inlägget så är ett tips att göra det för att förstå vad jag menar med detta inlägg. Jag vill inflika att detta inlägg skrev jag för en tid sedan när #metoo vad relativt nytt. Jag har skrivit ett inlägg efter detta som också handlar om #metoo fast mer vad jag tycker nu och där är jag ännu mer kritisk, det inlägget finner ni om ni klickar HÄR

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s