Irriterad som fan

Just nu är jag inne i en period i livet där jag irriterar mig på med mesta. Antingen är det hos mig det sitter, eller så har människor och situationer bara blivit jävligt irriterande bara, haha. En sak jag stör mig på så jag nästan blir galen är när politik kommer upp som ett samtalsämne i klassrummet. Det finns ju de som uttrycker ganska tydligt vad de tycker och vart de står. Kul för er, jag bryr mig inte om vart ni står, det jag blir irriterad på är att ni trycker ned de som inte tycker som ni, läser upp nackdelar med det andra tycker för att få så många på er sida. Är det verkligen okej? Får man inte ha sina åsikter utan att någon ska tracka på sina åsikter och försaka få dem att tycka likadant? Höll ju nästan på att glömma, vi bor ju i Sverige och här är det fan inte okej att tycka annorlunda och inte vara som alla andra. Jag borde ha som en serie på bloggen som heter ”saker som irriterat mig denna månad” och sedan lägga upp det en gång i månaden. Skulle det uppskattas? Säg till om jag ska göra det, så kan jag göra det. Vore kul om andra kunde relatera, för det är ofta så att folk relaterar men inte säger något.

Ha en fortsatt bra fredagskväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s