Rensa bort energitjuvarna

Om det finns personer runt omkring dig som är energitjuvar så kasta dem. Det betyder helt enkelt att era personligheter och personlighetsdrag inte kommer överens och behöver nödvändigtvis inte betyda att personen i fråga är en dålig eller ond människa, utan det är bara att ni inte är ”rätt” för varandra, oavsett om det är en kompis eller en person som är eller har varit mer än en kompis.

Talar från egna erfarenheter då jag mått dåligt många gånger av att folk runt om har betett sig illa och att jag gång på gång förlåtit och hoppats varje gång att personen ska förstå och ändra på sig. Sanningen är tyvärr att de kommer inte ändra sig, de är såna personer och ni klickar uppenbarligen inte. Jag har försökt rensa bort de ”vänner” jag blir sårad av gång på gång och som gör att jag inte mår bra. Enligt mig ska man må bra av personer runt om, inte tvärt om.

Det finns självklart dem som gjort bort sig en gång och bett om ursäkt och aldrig gjort något dåligt, men då finns det inget mönster utan det kan handla om missuppfattningar etc.

Istället för att gå runt och må dåligt över för att vissa tar din energi så kan du rensa bort de och lägga energi på att hitta de som faktiskt är sköna människor. Man märker inte på en gång att en människa har ett negativt inflytande på dig, utan det är oftast andra som märker det först och som sedan upplyser dig om detta och då är det viktigt att ta det på allvar för din egen och även för andras skull.

Viktigt att vara medveten om detta för att kunna få en bättre tillvaro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s