Överanalyserar allt jag skriver

Jag har svårt att veta vad jag ska skriva om. Så fort jag kommer på någonting så skriver jag det och sedan överanalyserar jag det till den grad att jag raderar det eller bara inte lägger upp det. När jag tänker efter på detta så har samhället lärt mig att man i princip inte får säga någonting som sticker ut. Dessa mallar har de flesta i detta samhället fått automatiskt in i skallen. Att jag tillslut väljer att inte publicera det jag tänker på min egen blogg för att jag vet att någon kommer ta det negativt gör att jag går emot det jag själv har sagt tidigare, att man ska få uttrycka sig, på det sättet man vill. Att folk snackar skit bakom min rygg vet jag redan om och det kommer folk fortsätta göra oavsett vad jag gör så vad spelar det för roll? Jag kämpar med att komma ur denna bubbla av osäkerhet för hur jag ska uttrycka mig och vad jag ska säga för att alla ska bli nöjda och istället göra mig själv nöjd. Jag vill känna mig nöjd och stolt för vad jag tycker och inte känna att ”oj nu kanske de kommer snacka ännu mer bakom min rygg”, för det visar bara att det är icke lojala personer och dem ska man aldrig låta sig tystas av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s