Konstiga tankar jag har

När jag skriver så frigör jag mina tankar och rensar huvet på saker som har snurrat runt i min hjärna under dagen. Det är oftast inte speciellt relevanta saker, utan helkonstiga grejer. Om jag står och städar så kan jag helt plötsligt börja tänka på de första människorna och om de städade sina ”hem”, där de bodde, eller hur de gjorde, eller när jag står och sminkar mig och börjar tänka på om de första människorna också gjorde sig fina eller om det enda som de gjorde var att försöka överleva. Kanske låter jävligt korkat men det är ungefär så mina tankar går ibland. Idag funderade jag till exempel på om tvål egentligen är bra och om det inte finns något annat men ännu bättre som man kan tvätta sig med som ingen har upptäckt än och vad det skulle kunna vara isåfall.

Jag har en del djupa tankar också. Alla har olika sätt att filtrera dessa tankar och mitt sätt är att skriva, för då är det ingen jag behöver ta hänsyn till och jag behöver inte tänka på samma sätt hur jag ska formulera mig. Skulle jag hålla allt inom mig så skulle jag bli galen tillslut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s