Konstiga sömnrutiner

Jag har börjat sova dåligt på nätterna och så har det aldrig varit förut. Jag har alltid haft svårt att somna men när jag väl sover så sover jag bra. Nu somnar jag i bra tid och vaknar några timmar senare och kan inte somna om. Jag vaknade 00.30 inatt och har varit vaken sedan dess, lite jobbigt när man ska hålla igång en hel dag innan man får sova igen. Är det någon som vet vad det kan bero på eller är det någon som har samma problem som mig? Ett problem anser jag definitivt att det är. Det bästa jag vet är att sova och nu när kroppen ofrivilligt vaknar och inte vill somna om så är det såklart jättetråkigt. Det kan ju såklart också bero på att det börjar bli ljusare och att sömnhormonet melatonin minskas i hjärnan.

Hoppas eran dag varit bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s