19 år och trött på krogen

Jag fyller 19 år idag!! Kanske inte världens roligaste ålder direkt, men alltid något. Jag ska fira med min familj och sedan kanske träffa några vänner på kvällen.  Jag är så mätt på krogen, det är inte alls kul längre. Samma folk, samma musik, samma tider etc. Detta gör att jag vill dra hem innan 00 då jag inte ser någon mening med det alls. Det är så mycket trevligare att sitta på en uteservering i detta väder och umgås med kompisar man tycker om och faktiskt vill träffa, än personer man egentligen inte orkar eller vill träffa men ändå håller upp en fasad mot dem. Inget jag är speciellt sugen på direkt, speciellt inte när man vet att det är ömsesidigt. Det är fortfarande dessa vidriga killar som ska hålla på och tro att det är okej att bete sig som svin och antasta tjejer som gör att lusten att festa och ha kul försvinner. Vakterna kanske borde vara mer vaksamma vilka som får komma in på krogen? Hmmm…

Hoppas alla får en fin dag!

//Josefine

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s