PK PK PK PK PK PK :(

Många är så PK nu för tiden och det blir bara värre och värre. Man vågar inte säga något kritiskt längre utan att man ska råka trampa någon på tårna. Ett extremexempel är Therese Lindgren, som är så politiskt korrekt att allt hon säger ska vara så rätt. Det ska inte kränka någon och man märker hur falsk fasaden är. Är man köttätare så ska man inte skylta med det för det kan ju kränka någon. Är man däremot vegan, då jävlar ska hela världen veta om det. Det går ju liksom inte att missa dem så att säga.

Man tar bort scener från Kalle Ankas jul för att det kan vara ”stötande” och rasistiskt. Man sätter förbud på att barn inte får vara utklädda till pepparkakor på lucia för att någon kan ta illa upp. Ska man förbjuda alla färger som inte är vitt? Det om något är ju rasistiskt. Att ändra på traditioner på grund av detta borde vara olagligt, ett brott.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s