Marieberg (igen) och toppar&dalar

Denna söndag bestod mest av att sitta i min lilla stekheta bil och försöka överleva medan jag åkte till Marieberg (igen) för att köpa en nagelfil, extremt värt jag vet. Riktigt spännande söndag då jag har tvättat och städat, intressant om tvätten har överlevt sin överdosering av tvättmedel och sköljmedel. :))))

Eftersom att alla älskar att läsa om kissies och Bianca Ingrossos vardag så borde väl inte jag vara mindre intressant, mitt liv är nog minst lika glamoröst!! Skämt åsido, jag är bara jag och mitt liv är en pendlande resa med jävligt höga berg och djupa dalar och är mer än gärna öppen med det.

Jag har ingen aning om varför jag är vaken nu 00:30 när jag ska upp 5:30, lär väl vara rätt trött I guess. Det som är positivt är att vädret är fint och solen verkar vara framme ett par dagar till iallafall.

Ha det allihopa!

IMG_6103
nöjd okej

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s