Ryggradslösa lilla du

Det finns ju människor till allt. Det finns de som faktiskt stannar kvar hos en oavsett omständigheter och sen finns det dem som saknar ryggrad överhuvudtaget och inte vågar säga ifrån om någon blir utfryst för att skydda sitt eget skinn. Fegt och vidrigt tycker jag. Stå för att du är en feg jävel utan självrespekt istället för att försöka skapa en fasad där du verkar vara alla till lags. Snart lär väl de människorna du anpassar dig för också förstå hur du funkar. Det är väl då jag passar som kompis igen, eller?

Knappast 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s