snart ledighet i tre dagar!!!

Då var man hemma efter jobbet, en dag kvar sen tre dagars (!!) ledighet. Saknar att få sova ut och vakna utan att bli vettskrämd av mobilalarmet 😦 Vaknade imorse av att jag hade mobilen PRECIS vid örat, är inte förvånad om jag har fått bestående hörselskador. Har ändå varit ovanligt pigg, kan dock vara övertrötthet att jag inte ens känner av det. Det är iallafall inte så illa att jag måste lägga mig och sova några timmar nu. Kanske kan få ut något av tiden då jag inte jobbar (?)  🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s