Svikit mig själv

Jag svek mig själv förut genom att somna ändå IGEN!! Hur sämst får man vara? Sov till 19 och var helt förvirrad när jag vaknade, trodde att det var morgon och dags att dra till jobbet. Intressant att se hur det går att somna ikväll. Ska iallafall försöka att vara på jobbet tidigt så jag kan sluta tidigare. Hoppas bara att allt flyter på så ”schemat” i mitt huvud stämmer in med allt jag ska göra efter (alltså ingenting, typ kolla på film). Är numera ett proffs på att göra just ingenting, speciellt när jag faktiskt behöver göra någonting 🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s