Notting hill & SUPERGODISET

Kvällen består av Notting Hill och favvogodiset som jag bara lyckas hitta på dollarstore numera (??) Blev helt panikslagen när jag upptäckte att de tydligen har slutat sälja det på de vanliga mataffärerna, men när jag av en händelse befann mig på dollarstore så låg dom där och bara väntade på mig 😉

Jag är iallafall supernöjd med veckan och att den har flutit på så bra som den gjort. Nu är det bara att ladda batterierna och njuta av helgen. Kanske bättra på brännan som jag redan har tappat.

IMG_6146IMG_6148

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s