Bra för mitt mående

Det blev lunch på Ikea idag och sedan en liten roadtrip till Görlunda glass. Godaste glassen jag någonsin ätit tror jag. Det var verkligen bra för mitt mående att få komma ifrån och få lite miljöombyte. 🙂 Det åskade när jag vaknade och jag får alltid så ont i huvet när det åskar då luften är så kvav.

Jag köpte även lite gott till ikväll, isté och naturgodis. Skönt att kunna unna sig något litet på helgen, innan man börjar jobba igen. Städade lite förut vilket är skönt, så slipper jag stressa över det. Lugn och skön lördag, himla najs. Varmt som in i fan dock. 😦

 

IMG_6165
Ser ni hur god den ser ut?!
IMG_6169
Fantastisk

IMG_6175

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s