H e l v e t e t

Helvete är ordet som beskriver min situation bäst just nu. Har varit på jakt efter en fläkt i flera flera timmar nu och det är slut överallt. Jag har ju en liten fläkt redan men det blir inte så stor skillnad direkt. Letar på nätet om man kan beställa en någonstans, men jag behöver en NU. Får väl försöka tänka positivt 🙂

Som plåster på såren har jag köpt ett 20-pack Pepsi 33cl, så jag sitter och dricker en nu med fläkten uppkörd i ansiktet för att inte börja svettas igen, tog nämligen en välbehövlig kalldusch nyss. 🙂

IMG_6205
Kärlek, bara kärlek

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s