Hjärtklappning :(

Tog lite sovmorgon imorse då jag var chaufför till vårdcentralen vid 9 och fick vänta där till 12. Sedan åkte jag till jobbet och gjorde det jag skulle göra. Drack en redbull, vilket jag inte skulle gjort då jag fick hjärtklappning och började skaka.. Eftersom jag nästan aldrig dricker koffein så blev det väl en chock för kroppen eller något. Nu mår jag bra igen. 🙂 Var extra länge på jobbet för att det är svalt och skönt. Mitt huvud har dock varit segt idag, kan vara vätskebrist. Konstigt tycker jag då jag har druckit jättemycket vatten både igår, inatt och under dagen 😦

IMG_6223
Precis innan hjärtklappningen (:
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s