Förstör mina rutiner

Idag var det en ganska seg dag. Var väldigt stressad imorse och det påverkade hela min dag. Det blev en trip till dollarstore direkt efter jobbet, köpte lite dricka och två toppar/bh, lite osäker på vad det kallas men de var faktiskt bra, lite oväntat bara haha 🙂 Somnade när jag kom hem och har sovit i flera timmar.

Jag har insett hur mycket min kropp behöver rutiner. Så fort jag väljer att ta några timmars sovmorgon så förstör jag ”planeringen” för hela dagen. Det blir så påtagligt när det är varmt ute, då jag gillar att gå upp när det fortfarande är svalt och kunna starta dagen utan att dö av värmen. Jag får se till att skärpa mig och gå upp i tid och inte sova när jag kommer hem. Jag kan väl skylla litegrann på värmen då man blir matt av den också.

Jag skulle äta lite havregrynsgröt innan jag skulle gå och lägga mig och insåg, när gröten var färdig, att det inte fanns någon mjölk. Katastrof. Tog bilen till Ica maxi och köpte mjölk och körsbär, så det är väl allt jag har gjort ikväll. Käkat gröt med mjölk och körsbär, som är det godaste jag vet typ. 🙂

Nu ska jag väl försöka sova, på något sätt för att kunna fullfölja mina rutiner för att komma in på rätt spår igen. Godnatt vänner 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s