Hejdå idiot

Den skönaste känslan är när man bryter kontakten med en riktig idiot, som man har märkt bara har velat umgås pga att den får fördelar av det. Jag gjorde det precis och det kändes jävligt bra och kommer aldrig att ångra mig, ångrar snarare att jag inte gjorde det tidigare. 🙂 Jag är ganska tydlig med att om någon beter sig som skit mot mig så kastar jag tillbaka dubbelt så hårt, om det är bra eller dåligt kan diskuteras. Mitt tips till alla är att om ni märker att någon bara vill ses när det vankas fest eller någon annan sorts tillställning för att det ger denne fördelar och egentligen inte för att denne vill träffa dig så är det en anledning till att fundera på att bryta bekantskapen. Jag är så trött på dessa människor och detta beteende. Kan man inte umgås med ”kompisen” som vanligt utan det där ”extra” så är det bara att säga HEJDÅ (och ge fingret) 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s