DÅLIG FÖRLORARE

I fredags så var jag på jobbet 5:30 och blev klar väldigt snabbt så var hemma igen redan vid 7:30 och sov till typ 12. Jag lagade iordning tacos och åt Banana split som efterrätt, var ju lagom mätt efter det. 🙂 Igår (lördags) så var jag återigen på jakt efter en fläkt då det är outhärdligt varmt. Fläktarna är nästan slut i hela Sverige, men jag lyckades hitta en!!!! Det var en som hade lämnat tillbaka sin fläkt för att han hade två och då kom jag in i affären precis efter och köpte den, så jävla glad. Jag köpte även ett spel och massa nagellack, vilken överraskning haha 🙂 Satt då igår kväll och spelade i flera timmar (inte ensam alltså) och jag vann de flesta gånger. Jag är en sån sjukt dålig förlorare så jag hatar egentligen att spela och att tävla överhuvudtaget för att jag inte gillar att förlora, och gör dessvärre oftast det också 😦

Vi får se vad denna dag har att erbjuda, men tror helt ärligt att det blir att vara inne hela dagen och ladda inför imorgon. Sista veckan på jobbet, sen har jag lite semester innan skolan börjar igen 🙂

IMG_6231IMG_6234IMG_6240IMG_6242IMG_6245IMG_6246IMG_6248

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s