Sämsta livsuppdateringen

Om någon har undrar vart jag har hållit hus så kan jag säga såhär: ingenting. Jag har jobbat och sen somnat direkt efter. Jag jobbar imorgon och sen får även jag semester. Då kan man ägna sig helhjärtat med vad man tycker om. 🙂 Det har varit så varmt att jag inte riktigt haft motivation för att hitta på något.

Igår var jag ute på satin och drack lite drinkar med en tjejkompis som jag inte träffat på hela sommaren, loveu girl

Erkänn att det var den bästa livsuppdateringen ni läst

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s