Stressat av

Nu har jag äntligen fått semester. Idag har jag mest sovit och mått sådär då jag har haft en rätt så lång stressig period, så har bara låtit kroppen stressat av sig och laddar för att kunna leva normalt från och med imorgon. Att sova 17 timmar på ett dygn kanske inte är så normalt men det är nog precis det min kropp behövde. Det känns så konstigt att jag inte behöver stressa förens skolan börjar igen och det känns overkligt. Det har tydligen åskat och regnat idag, synd att man sov då hehe 😉 HATAR verkligen åska, finns nog inget som jag tycker är mer obehagligt än det..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s