Förberedelser till resan!!

Idag var jag och shoppade grejer till Kanarieörna. Blev en baddräkt, bikinis, fyra par shorts och ett par jättefina (skoja) flipflops som jag lägger in en bild på 🙂 En lång dag, men allt som behövs till resan är nu klart, så nu är det bara att vila de sista dagarna. Imorgon ska jag iväg och fixa brynen så jag kan känna mig lite fräsch igen, jag har ganska grova ögonbryn vilket gör att jag ständigt måste hålla dom i trim, men nu känner jag att det är dags att känna sig lite fin igen.

IMG_0013
Represent 

På Marieberg så blev det en liten fika och jag tog en fruktsallad, helt okej. Var inte sugen på något annat haha 🙂

IMG_0010

IMG_0012
Ser ni hur gott?!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s