Gran Canaria!!!

(SKULLE PUBLICERAS 7 AUGUSTI)

HEJ från Kanarieörna! Det är väldigt skönt väder, typ som Sverige fast en helt annan typ av luft. Himlen ser lite grumlig ut, nästan som att det är dimma, men anledningen till detta är att det kommer vindar från Västsahara och där med sanden också, så det är kind of sandstorm. Jag tycker att det är lite coolt faktiskt. 🙂

Igår var alla väldigt trötta när vi kom fram. Hotellet och hela området är gigantiskt vilket gjorde alla arga och irriterade då vi först inte hittade vart vi skulle äta eller vart vi skulle hitta något att dricka. Det var varmt och alla vad trötta och hungriga, så det förklarar en del. Idag är man fräschare, efter att ha sovit ungefär 11 timmar. Har solat och badat i havet idag, har saknat att känna doften från havet och havsvindarna.

Jag kommer att ta dagarna som de kommer och försöka att inte planera så mycket. Det är ju trots allt semester. 🙂

IMG_0110

IMG_0105

IMG_0097

IMG_0099

IMG_0106

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s