Vill inte hamna i depression igen..

Igår så vaknade jag av att en städerska kom in och började städa i hotellrummet, blev skiträdd först då jag trodde att jag glömt att låsa dörren och att det kom in någon random. Men hon var jättetrevlig och blev minst lika rädd som jag då hon säkert trodde att jag var på frukost. Nu känner vi igen varandra så fort vi går förbi varandra 🙂

Just nu sitter jag på uteplatsen i skuggan och väntar på att solen ska komma fram till solstolen jag ligger i så jag kan sola. Jag orkar inte gå ned till poolerna då det är smockat med folk, men det gör mig inget heller, hatar att bada i pool då jag tycker att det är jätteäckligt. Jag badar istället i havet, då det är väldigt nära mitt rum. Svalt och skönt vatten, inte alls så kallt att man blir avdomnad i kroppen, utan helt perfekt temperatur. Det är lite blåsigt idag, mer än igår, så det är lite läskigt att bada i havet när vågorna är så pass höga.

Gran Canaria är verkligen en superfin ö där jag skulle kunna tänka mig att bo i framtiden. Spanien överlag är riktigt fint, älskar det.

Jag kommer inte klara av en hel vinter i Sverige utan ljus och värme, så funderar på att boka en resa till hösten eller vintern så jag slipper hamna i en depression (igen). 🙂

Hörde att Örebro hade det svinvarmt igår med typ 33 grader, sjukt. Tycker synd om de som inte tål värmen så bra, måste vara en pina att ta sig igenom, speciellt om man inte har ac eller fläkt.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s