Allt är inte perfekt hela tiden

Just nu sitter jag på solterrassen och tittar på utsikten, på havet och på palmerna som rör sig i samband med de lätta vindarna. Det är så skönt. Att bara kunna njuta av att vara här och inte känna att jag behöver göra något mer för att känna lycka. Det är inget jag bara säger för att det ska låta som om att allt är perfekt hela tiden och åååå vad allt är bra och visa en falsk fasad, utan jag menar det. Jag har mina humörsvängningar i mitt mående, så det är väldigt många dagar det är mörkt för mig och mindre dagar som är ljusa, så jag har väl lärt mig att uppskatta de dagarna som faktiskt är bra och som jag känner att jag kan prestera och göra något bra av. Jag älskar att skriva. När jag skriver så kan jag formulera mig på ett sätt som jag inte kan göra när jag pratar, det är därför jag har skaffat en blogg, där jag kan skriva av mig om vad jag vill, på mina villkor och slippa anpassa mig till vad någon annan vill läsa och slippa anpassa mig till vad jag ska skriva.

Bilderna nedan är precis som jag ser det, fint och ännu mer fint. Man kan ju inte annat än att hålla med 😉

IMG_0151
Utsikten är ju inte fel 🙂

IMG_0113

IMG_0149

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s