Sjuk |Sluta producera skit!!!!

Haft feber, ont i halsen och migrän i två dagar nu och det är fruktansvärt. Igår natt var en av de värsta nätterna i mitt liv tror jag. Hade feberfrossa i flera timmar, alvedon hjälpte inte och jag var rädd att jag skulle dö typ. Okej kanske inte dö, men ni fattar. Jag ringde 1177 och satt i telefonkö hur länge som helst och jag förklarade hur hemskt det var. Svaret jag fick var ”ja du är sjuk, du får vila och låta pojkvännen ta hand om dig”. Blev lite irriterad över svaret, även om jag inte vet vad han skulle kunnat svara istället, jag ringer ju inte 1177 för att det är kul utan jag vill ju ha råd och tips på vad jag kan göra och vilka andra symptom jag ska vara vaksam på om det blir farligt, men det fick jag inte. Jaja, nog om det. Mår iallafall lite bättre nu även om jag haft feber idag så har det gått att genomlida.

En annan sak jag tänkt på är att jag inte uppdaterar så ofta. Många säger att det gör att folk inte blir lika intresserade på att läsa då, men jag lägger hellre upp något jag faktiskt har lagt ned lite tid på och som är värt att läsa (enligt mig själv) och då borde det vara lite intressant iallafall. 🙂 Jag läser hellre bloggar där man ser att folk har lagt ned lite tid och själ på än att bara producera skit rent utsagt. Det är dock bara min åsikt, det finns säkert folk som är intresserade att läsa sådant JAG tycker är högst ointressant.

Lägg gärna till mig på Snapchat: Josefinennn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s