Haft ett virus som varit jobbigt

Hola

Idag var jag hemma då det var någon utedag i Stadsparken då vi skulle tävla med andra brott och straff-klasser. Jag har så ont i fötterna efter ett virus jag har haft. Det börjar bli bättre då jag fått någon slags allergimedicin som ska lindra alla jävla besvär jag har haft med det. Har gjort så fruktansvärt ont och kliat men nu är det tusen gånger bättre men det gör fortfarande ont att gå så det är lika bra att försöka vila i den mån som går så det inte blir värre.

Imorgon är det fredag och det är sovmorgon till 10 vilket är skönt. Första veckan efter sommaren är så sköna då man startar rätt lugnt så man hinner förbereda sig litegrann på vad som väntar.

Blir troligtvis utgång med några kompisar imorgon, så längesen man var ute och gjorde något roligt då jag har jobbat största delen av sommaren och sedan inte varit så pigg på att göra så mycket än att kolla serier och chilla. Nu har det varit samma nästan varje helg så nu känner jag att det är dags att bryta den vanan och göra något roligt för en gångs skull, om fötterna pallar då. Det är väl det hindret jag har, så får väl avvakta litegrann… 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s