Har gått om ett år

Nu har skolan börjat igen och jag går nu sista året. Vad många inte vet så har jag gått om ett år pågrund av att jag bytte linje från natur till sam och inte var i form för att kunna läsa parallella kurser för att kunna komma ifatt, så det blev att jag gick om ettan och valde en linje jag visste att jag skulle finna mer intressant, samt att de flesta människorna på natur sög. Så sista året nu, det är bara att försöka överleva. Gymnasietiden har nog varit de värsta i mitt liv och det ska bli så skönt att slippa vistas i skolmiljö varje dag när skiten är över. Jag går ju på Karro också, så det förklarar väl en del :p

Jag har inte riktigt fått någon egentlig uppfattning om de olika nya lärarna i kurserna, men det lär väl klarna efter ett tag tänker jag.

Detta var väl en liten update för vad jag har att vänta mig 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s