Sluta skjut dig i foten sosse

Idag var det politikdag i skolan och alla partier i riksdagen skulle prata om sitt parti, så har i princip suttit hela dagen och lyssnat på vad alla partier har att säga. Det jag märkte snabbt var att socialdemokraterna gjorde bort sig under debatten i början, de sa att det inte finns något område i Örebro där ambulanspersonal riskerar att få sten kastad på sig.  Det var bland det dummaste jag hört. Hon sitter väl i sin villa långt från verkligheten och bara antar att det är på ett visst sätt för att andra har sagt det. Nej, sossarna skjuter sig själva i fötterna lite allt för många gånger. De jag ansåg göra bäst ifrån sig var vänsterpartiet, liberalerna och moderaterna under deras små föreläsningar. De var duktiga att prata och förmedla vad deras parti stod för. Jag lärde mig iallafall mycket under dagen och har fått ett hum om vad jag INTE ska rösta på iallafall. SD, KD, V, S är självklara val att inte rösta på. De andra har jag inte reflekterat så mycket över, då jag är ytterst osäker på vad jag ska rösta på…. Jag är inte så påläst om politik, men jag vet ju mina egna värderingar så får väl rösta med hjärnan och hjärtat, som KD-tanten sa.

 

fullsizeoutput_13d6
Träffade en saknad vän som kampanjade på Karro och fick denna fina lapp 🙂

Det är iallafall fredag idag och jag sitter i min säng och äter Polly och dricker cola. Jag har haft så ont i huvet denna vecka så det blir en lugn fredag. Får se vad som händer imorgon, ingenting planerat ÄN men det kanske dyker upp något kul!! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s