Ni förstör mig

Okej, nu är jag så jävla förbannad. Var på Strömpis i fredags och gissa om jag inte fick ha min kropp ifred utan att någon äcklig jävla kille skulle tafsa. Helt utan förvarning kom de bakifrån och började äckla sig??!! Vad är FELET på dessa killar, allvarligt talat. Det var dessutom en specifik grupp av killar, tydligt av samma ”krets”. Jag tror att de flesta som varit i min situation där vet vad jag menar. 🙂 Denna grupp av pojkar gör att jag drar mig för att ha kul för en gångs skull.

Det är fruktansvärt. Såg inte en vakt en enda gång den kvällen inne på strömpis, de flesta verkade mest fokusera på att neka folk inträde, för uppenbarligen behöver man vara en hel grupp för att klara av det. De är nog väldigt medvetna om detta problem, att många tjejer känner obehag men de gör ingenting, absolut ingenting åt saken. Stå istället och iaktta folk på dansgolvet och där det är mycket folk, ta folk på bar gärning, visa er. Och ni andra som märker att en tjej puttar bort en kille eller ser att hon blir allmänt rädd så agera, försök ha koll, hämta vakten. Det är inte alltid tjejen vågar gå till vakten då ”de inte kan göra något om man inte vill göra en anmälan”.

Det ska inte behöva vara så att man måste klä sig så att man ”inte visar för mycket” för att slippa bli oönskat tafsad på. Nej, det blir nog ett uppehåll för mig, för att ha kul, för att vista mig bland så mycket folk tack vare er, jävla svin. Hoppas ni får tillbaka för alla ni har ofredat sexuellt, fast minst hundra gånger värre 🙂

Ni andra som var på strömpis i fredags som spred glädje och bara var allmänt goa, fortsätt med det, kramis ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s