Sjuk, skolan, spännande sak som händer på onsdag!!!!

Jag är sjuk!!!! Har varit sjuk i över en vecka nu och det verkar inte ge sig. Har inte rört mig på en vecka, har kollat på serier och sovit och vilat som fan, men ändå så blir det inte bra. Halsen gör så ont att jag knappt kan svälja och har liiite snuva och hosta. Jävligt tråkigt, då jag missar mycket i skolan då jag varit hemma hela veckan. Blir det inte bättre så ringer jag vårdcentralen på måndag. Har verkligen inte tid för detta, vill kunna fokusera på livet också haha. Jag som ville göra något i helgen, men blir att ligga i sängen med serie och dricka te 😀

Har druckit kopiösa mängder Loka, har kommit på att det är så jävla gott. Bra att få i sig mycket vatten, speciellt när man är sjuk.

Hittade ingen kopp till hostmedicinen som man kan mäta milliliter så jag fick ta ett shot-glas och köra på ögonmått, men det är ju inte så svårt då min överlevnad i princip består av hostmedicin.

Uppdatering av livet då, inget speciellt som hänt. Skolan har dragit igång, mycket att göra men hittills verkar jag klara mig. Sista året är nog det bästa året då de flesta ämnen är ganska intressanta. Slipper den jävla engelskan och matten, sååå skönt.

På onsdag ska jag iväg på en grej och är ganska nervös. Hoppas att det går vägen verkligen. Nu undrar säkert många vad det är, men kanske uppdaterar lite senare vad det är, om det blir som jag tänkt mig!! Jag tycker att det ska bli kul och spännande.

Hoppas eran fredag och resten av helgen blir bättre än min och ta fan inte för givet att ni kan andas genom näsan, det kan nämligen inte jag göra 😦 Kan inte använda nässpray då jag nästan kräks av det för att det är så obehagligt. Smaken är det vidrigaste jag vet, tuggar hellre en hel alvedon. 🙂

Ha det fint ❤ kramis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s