Dödsångest?

Ibland får jag den där känslan att det egentligen inte spelar någon roll vad jag gör, man kommer ju ändå dö någon gång så vad spelar det för roll? Det är ju ändå ingen som kommer att minnas vad man gjort eller vem man var. Jag är en sån som inte tror på att det händer något efter döden, jag tror att det bara blir svart, att man slutar existera, så som det var innan man föddes, man fanns liksom inte och kommer inte finnas efter att man avlider. Jag tror det är detta som kallas dödsångest. Jag vet att detta kan trigga andra som också har det ibland, men försök istället att tänka på att ni inte är ensamma om att känna så, bara att ingen vill prata om det. Det låter säkert klyschigt, men det liv som är nu är det enda man har, så ta vara på det. Jag har jättesvårt att tänka så. Det är inte ovanligt att ha dödsångest när man är inne i en depression, det kanske till och med dödsångesten som är grunden till att många blir deprimerade. Här sitter jag i min säng, 01:00, och har tusen tankar om allt. Kan inte sova, utan jag ligger och tänker på livet och vad som egentligen är värt. Det låter nog jättedjupt, men det är inte bara det jag tänker på. Vad ska jag ha på mig imorgon? Det får ju inte vara obekvämt, men det måste ändå se någorlunda ut, vad ska folk annars tro, för gud vad jag bryr mig, verkligen, not. Vad blir det för väder imorgon? Kan man ha smink eller ska man ha smink? Vad kommer folk tycka då? Fuck deras åsikter, bryr mig fortfarande inte, men ändå. Vad är det jag egentligen oroar mig då jag skiter fullständigt i vad andra tycker? Ingenting. Oroar mig för något som inte ens finns och det borde ingen annan göra heller. Jag löste nyss en jävla massa problem här, trevligt. Kommer nog vara som ett lik imorgon, som har återuppstått från de döda 🙂 tagga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s