Vad betyder luftslott? ELEMENTJÄVEL. Sova är för töntar

Denna natt har varit fruktansvärd. Har inte sovit alls, inte ens litegrann utan har varit klarvaken hela natten. Har verkligen försökt att sova. Som jag skrev i förra inlägget så hade jag tusentalsmiljardersmiljoners tankar som bara snurrade runtrunt i en evig karusell. Ska jag ha ljusslingan tänd? Nej, det är nog bäst om den är släkt. Fast nej, det är lite obehagligt att ligga och stirra ut i mörkret, jag sätter på ljusslingan igen. Fan, det är något som surrar, måste kolla vad det är. Elementhelvete, hur får man tyst på det? Det är ju inte ens på! *04.00* JÄVLAR nu måste jag sova, kommer dö i skolan annars. Fast känner mig lite törstig, bäst att jag dricker något. Finns inget vatten i mitt rum. Aja, tar lite av Colan, orkar inte gå till kranen. FAN, är skitpigg nu. Måste sova nu. Vad betyder luftslott? *googlar* ahaaa nu vet jag, alltid undrat. Har ont i halsen, kan lika gärna googla upp det. Allt pekar på en mycket allvarlig sjukdom, ”ring 112”. Fan, jag kommer nog dö, men har inte tid för det just nu, måste verkligen sova. Ska bara kolla några minuter av ”Bonusfamiljen”, det är ju så bra. HERREGUD KLOCKAN ÄR REDAN 06:00!!! Jaja, lika bra att gå upp då.

*död*

img_0472.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s