Yttrandefriheten är bullshit

Lärare som är politiskt aktiva är tydligen en sak som triggar igång folk. Jag förstår inte grejen. Varför har man något som kallas yttrandefrihet när det ändå bara är på andras bevåg? En lärare har väl lika stor rätt att yttrycka sina åsikter som elever har, bara de inte trycker upp det i ansiktet utan gör det på sin fritid liksom (finns ju dom lärare som ska berätta vad som är okej och inte, att en viss sida i politiken är rätt, det är INTE okej), men annars är det väl inget problem? Det är inte så att en mattelärare är speciellt vinklad (mäta vinklar, fattar ni? kul va) angående det för att han står på en viss sida politiskt. Jag blir mer störd av elevernas resonemang, att alla ska hålla med varandra för att de inte vågar säga vad de faktiskt tycker, och de som faktiskt inte håller med ska hela tiden försvara sig –> vilket resulterar i att man inte ens orkar yttra sig. Jag ska inte behöva försvara mig själv för att jag tycker annorlunda än andra. Att man ens orkar lägga ned tid på att undersöka vad lärare gör på sin fritid och vad de tycker, visar hur lågt man kan sjunka. Låt dom vara bara. Ingen har med det att göra, speciellt inte elever. Mind your own business. 😉

♥♥♥♥♥♥♥♥ kramis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s