Tidsstress/ångest

Mitt liv handlar ständigt om att kolla på klockan, stress stress. Inte för att jag behöver stressa över något speciellt men att kolla på klockan och räkna hur lång tid det är till vissa saker gör mig stressad. Gör jag något jag tycker är riktigt roligt så är jag som besatt att kolla vad klockan är för att se hur lång tid jag har kvar att ha kul. Detta gör att jag egentligen inte känner att något är kul för att jag vet att det någon gång kommer att ta slut. Det är inte bra och jag vill verkligen inte känna så.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s