Hoppas eran dag har varit bättre än min

Idag var det en riktig skitdag. Ångest. Jag behöver nog inte förklara mer än att det var fruktansvärt.

När jag kom hem från skolan så fixade jag lite i mitt rum för att tänka på annat och det hjälpte faktiskt. Älskar när man rensar ut och slänger saker som har legat i lådor och sedan gör det rent och fint.

Imorgon är det fredag och jag ska nog ut. Ser fram emot det faktiskt. Det är 250-dagarsfesten på Strömpis. Dock är det 229 dagar. Det som är så kul är att jag tar studenten på min 20-årsdag, den 5e juni. Då har man dubbelt att fira så att säga.

Strömpis btw, hoppas verkligen att jag kan ha min kropp ifred utan att någon ska lägga sina vidriga händer på mig utan tillåtelse. Jag är fan inte rädd att säga ifrån, så akta er för i helvete. Vakterna får ta och öppna ögonen och ha lite koll och inte bara stå där och se viktiga ut.

img_0699.jpgimg_0663.jpg

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s