Ryggradslösa råttor, fest & sovmorgon

Var ute i fredags på 250-dagars. Tanken var ju då att dra ut med några kära KOMPISAR men självkärt ställer alla in SaMtIdIgt i sista sekund, vilket sammanträffande. Dock förstörde detta inte min kväll, hade så jävla roligt, roligare än jag nog hade haft annars. Sorri;) Ibland händer saker av en anledning och fick även denna gång detta bevisat.

Vad har hänt mer i helgen då? Jag var på fest i lördags, jävligt kul det med. Fick med mig Markus och Johannes, tack för att ni hänkade, ni är kungar.

Spenderade denna måndag med en lektion där jag hade redovisning, sen åkte jag hem till broderMarkus och chillade ish. Åkte hem för att jag var tvungen att plugga. Trodde det var prov imorgon, men fick en jävla lättnad i magen då jag insåg att det var på onsdag. En extra dag att plugga på skiten är ju aldrig fel.

226 dagar till studenten och det mesta har flutit på. Mitt pessimistiska tänkande tar dock över och jag bara väntar på att något ska gå åt helvete. Härligt att man är så otroligt positiv och att folk hittar inspiration av mig 🙂 🙂 🙂

Började kl 13 idag och börjar 12 imorgon. Bra sätt ändå att börja veckan med sovmorgon.   Nu ska jag försöka ta tag i att sova, men först kolla klarat på Ex on the Beach. Skäms som fan över att jag kollar på det, men erkänn att det är jävligt kul att se folk göra bort sig i TV. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s