Dålig relation till mat, bipolärt väder, patetiska Halloween & kontaktuppgifter till mig

Min relation till mat har alltid varit lite skev. Har alltid ätit väldigt lite. Är maten inte god så kan jag inte få mig alls, eller så blir jag mätt på en tugga. Jag känner väldigt sällan hunger så det kan gå en hel dag utan att jag nästan har ätit någonting, kanske åt lite yoghurt på morgonen och sedan en tugga av maten i skolan för att det har smakat skit, sedan har jag inte tänkt på att äta senare under dagen. Konstigt att jag känner mig svimfärdig och utan energi vissa dagar. Jag har ingen ätstörning då jag inte gör detta medvetet alls, har inte ångest över att äta eller så, tycker bara att det är så otroligt tråkigt att äta. Sånt som är onyttigt är gott, tex donken eller pizza hut. Jag får ta och börja laga liknande mat i en lite nyttigare tappning. 😉

Dagen idag har inte varit någon speciell, en vanlig tråkig dag med bipolärt väder, som vanligt här i Sverige!!!! Känner att jag är i fas med allt skolarbete vilket är skönt. Hade en stund idag då jag hade ångest över Gymnasiearbetet, men sen kom jag på att den ska lämnas in någon gång i mars, plus att jag har kommit längre än de flesta andra, då jag får väl ta och tänka lite positivt och göra mitt bästa.

Höstlov nästa vecka och det är även Halloween. Sverige har tagit över USAs patetiska tradition med att klä ut sig och skit, totalt onödigt men ack så kul att en gång om året kunna klä sig som man vill utan att verka onormal, för det är normalt väldigt oaccepterat :):):) Funderar på att gå på krogen och se ut EXAKT som jag gör hemma, med mjukiskläder, tofflor, osminkad och i en extremt charmig frisyr. Gärna lite flottig och oduschad också 🙂

Har verkligen ingen koll med vad jag skriver, ville väl bara skriva av mig lite I guess. Hoppas er dag blir fin imorgon.

Om ni vill kontakta mig så finns jag på Instagram: @joseeefineee och på
Snapcha:t @josefinennn

Hoppas vi hörs! kram kram ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s