Ensam är stark, som fan.

Jag är en person som vågar säga vad jag tycker och tänker. Jag vet oftast vad som kommer bli bra i vissa situationer. Jag anser mig själv som smart. Jag är jävligt bra. Detta irriterar sig folk på. Att jag säger vad jag tycker ska resultera i utfrysning och mobbing. Jag är stark och anpassar mig inte ett skit, passar det inte så dra åt helvete. Vill du krossa mig så kan du nog ge upp redan nu.

Tjejer i grupp, främst, är de största skitsnackarna av dom alla. Är man fyra i en grupp så snackar en skit till två andra och den tredje har ingen aning. Man vågar heller inte säga till den andra om man tycker den har betett sig fel för att det saknas ryggrad hos dessa otroligt svaga individer. Inte för att förstöra eran kompisrelation, men är ni säkra på att era så kallade vänner är så lojala och ärliga som ni tror? Det tror inte jag. Låt mig förklara:

Jag har varit i en massa olika gäng i skolan, olika personer som umgås alltså, så ingen misstolkar. Det har alltid slutat i att jag är den som blir utfryst för att man irriterar sig på mig för att jag inte anpassar mig. De i gruppen snackar skit om varandra, och eftersom de snackar skit om varandra så gör de med största sannolikhet det om mig också. Jag ser att man genuint inte gillar varandra så som man kan tro, utan man hänger mest för att inte vara ensam, för att man inte vågar stå upp för sig själv eller andra. Jag klarar inte av sånt. Det ska bli så otroligt skönt att slippa gymnasiet snart, så jag slipper dessa löjliga falska människor som finns. Det är klart att det finns genuina människor som faktiskt bryr sig om folk, men de är få och jäääävligt svåra att finna. Jag har träffat ett fåtal av dessa i mitt liv.

Man orkar inte umgås med mig för att jag helt enkelt är för smart. Nu blir folk provocerade, men alltså det finns få som är smarta, vad har hänt liksom? Det är inte lätt att gå i samma klass och vara äldre, det märks 🙂

Kramis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s