Sjuk igen då

Jahapp, då har man blivit sjuk igen då. Har fått en rejäl förkylning. Har haft feber inatt och har legat och haft frossa. Troligtvis smittad för att jag var ute i fredags. Ett tecken på att min kropp inte gillar krogen haha 🙂 Jag är så sjukt snorig, så fort jag har snutit mig och ska lägga mig och försöka sova efter, så är jag snorig igen??! Blir galen. Jag ska se till att vila och dricka mycket vatten så jag kan bli frisk så fort som möjligt. 🙂

IMG_0866
mood
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s