Byta kropp?

En sak som kan ge mig lite smått panik är när man mår skit över vem man är och hur man ser ut och bara vill byta kropp – och inser att det inte går. Låter säkert komiskt, men erkänn att det är en skräckinjagande tanke. Att vara fast i den kropp man har, för alltid. När jag mår dåligt så får jag ofta dessa tankar, att det inte spelar någon roll vad man gör för man kommer ändå vara samma. Man ska inte behöva känna att man behöver ändra på vem man är, men det blir så ibland och så är det bara. Man måste acceptera det faktum att livet inte alltid är guld och gröna skogar, sanningen är att livet aldrig är guld och gröna skogar🌲

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s