Viktigt.

https://www.aftonbladet.se/a/VRvmgp?refpartner=link_copy_app_share

”Trillade nästan ned från stolen när jag läste detta”

”Vi beklagar om någon tagit illa vid sig”

Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att det är fruktansvärt. Fruktansvärt hur kränkta och PK folk är. Det är väl rasistiskt om något att ta bort det där? Är det fel på mörkhyade? Att använda n-ordet kanske inte är så smakligt idag, men att säga att man blir så chockad av detta och nästan ramla av stolen är fan inte normalt. Blev denna ”hen” kränkt för andras skull eller sig själv? Jävligt bra fråga. Skulle vilja veta av er som faktiskt blev kränkta över detta, VARFÖR är ni kränkta? Är det för att en mörkhyad person är ritad Och är med i en serie/bok whatever som har funnits rätt länge, eller är det så att ni känner att ni måste ”agera” för att någon annan kanske blir ledsen och kränkt och inte vet hur ”hen” ska kunna fortsätta sitt liv på grund av detta. Varför ens göra det till en stor grej, får man inte se ut som man gör eller vad fan är grejen? Modebranschen får kritik för att man bara har smala tjejer som modeller, sedan när de väl har modeller som är större än dom supersmala modellerna så är de inte tillräckligt så som vissa vill att de ska se ut. Samma sak med bland annat svenska reklamer, där man har fått kritik för att de bara har haft med ”vita svenskar” (oj nu blir jag kränkt) och sedan när de väljer att ha med folk med andra hudtoner eller från andra länder så får man kritik för det med för då är det någon detalj som någon kommer att kalla rasistiskt. Varför ens bry sig, lägg inte ned tid på att bry er bara, svårare än så är det inte. Finns lite värre saker här i världen än att en ”hen” blir så kränkt av en ritad bild föreställande en svart person med ett osmakligt tilltalande, att ”hen” ramlar av stolen vid frullen.

Peace out

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s