Folktandvården, sug mig

Var hos tandläkaren idag. Har väntat på den tiden i nästan 8 månader. Tanken var att vi skulle planera tandställningen jag ska få (köpa) för att kunna ändra det lilla som jag stör mig på med mina tänder. Jag skojar inte nu när jag säger att ”undersökningen” tog 3 minuter…. Det enda de sa var att jag skulle betala den själv för att det inte är tillräckligt för att jag ska få den gratis, men det visste jag redan. Sedan sa han att han ska skriva upp mig på en väntelista och att väntetiden är 1,5 år. Jag ska alltså vänta i 1,5 år för att ens kunna få en tid för att bestämma vilken tandställning som är bäst osv, som jag dessutom ska betala för själv???!!! Folktandvården kan ju ta och suga anus, jag ska boka tid hos en privat tandläkare för jag är så trött att behöva vänta. Jag kan ju liksom inte vara 21 och få tandställning, skulle jag fått den nu så hade den kanske varit ute om 1,5-2 år. Lite lagom irriterad.

Om någon vet en bra privattandläkare/privatklinik så kan ni ju höra av er!! Jag tar alla tips jag kan få!!! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s