Egoistiskt inlägg, men är det dåligt?

Jag är en sån som säger vad jag tycker och det uppskattas inte av många. Är även en sån som ibland uttrycker mig rätt grovt och är jävligt grov i käften ibland. Jag tror att det är därför jag ofta blir utfryst av grupper och att folk snackar mycket skit för att de inte klarar av det. Jag sticker inte under stolen med att jag kan vara en jobbig människa (jag är rätt jobbig) men att inte våga säga till när det är något som man stör sig på och istället snacka med varandra för att sedan frysa ut mig är jävligt lågt. Jag är en som alltid klarar mig själv. Jag behöver inte folk runt mig för att kunna stå stadigt. De människor (ofta tjejer) som snackar skit om mig och är kaxiga skulle aldrig våga ta en diskussion med mig ensamma när de inte har sina ”kompanjoner” i närheten. Jag är alltid ärlig och det sticker i folks ögon och jag säger till om något är fel. Detta leder till att jag ofta hamnar i diskussioner, men det är väl bättre det än att vara en av den tysta massan som låter saker hända. Det är den tysta massan (som tycker en massa) men som inte vågar öppna käften som är den värsta sorten. Man kan snacka med sina kompisar om hur de inte gillar en person, men de vågar inte säga det till personen i fråga. Jag kan säga till en person face2face att jag inte diggar den han/hon och även stå för det och det är ganska unikt tycker jag.

Jag känner verkligen att jag måste kunna skriva om mig själv i ett gott syfte, att jag duger som jag är. Om en grupp med tjejer inte tycker om mig så får de gärna säga de istället för att vara fega ostron. Under alla år har jag haft folk omkring mig som varit ”vänner” och sedan försvunnit och sedan blivit jävligt äckliga mot mig, och det fortsätter även i den ålder jag är i nu. Det är en form av mobbning, men skillnaden med förr och nu är att jag inte bryr mig längre. Det är lika bra att de drar för att jag behöver de inte längre. Är man jävlig mot mig så är jag fan så mycket värre tillbaka, genom att inte bry mig. Självförtroende hörni, det är underskattat. Lite osvenskt tyvärr, men men 🙂

Jag är en jävligt bra kompis tycker jag. Jag bryr mig om de som visar att de bryr sig om mig. De är riktiga diamanter och det är få som visat det i mitt liv. Jag har en kompis som jag känt sedan början av dagis och som fortfarande är min bästa vän, även fast vi inte pratar eller ses så ofta så är det alltid likadant som det alltid har varit när vi ses.

Nu när jag skriver detta så är klockan prick 00:00, men kommer schemalägga detta, så det kan läsas imorgon eftermiddag 🙂 Kan inte sova och mina sömntabletter är slut så måste hämta ut mer imorgon. Katastrof, borde ha tänkt på det idag innan apoteken stängde, men vem bryr sig. Jag slutar relativt tidigt imorgon och ska inte göra ett skit i helgen och då kan jag vila ut. Det behövs kan jag säga.

Skickar kramar till er alla som läser min bloggis, ni är guld. Skriv gärna till mig på Instagram eller Snapchat vad ni vill att jag ska skriva om så fixar jag det!

Instagram: joseeefineee
Snapchat: josefinennn

IMG_0110
Saknar Gran Canaria massor btw

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s