Förvirrad

Idag är en sån dag där jag är förvirrad som fan och inte har koll på någonting. När jag vaknade så visste jag inte vilken dag det var, om det var skola, eller vad jag skulle göra och i vilken ordning. Högst oklart.

På första lektionen så var det över en timmes föreläsning där frivården hade kommit på besök. Det var ganska intressant men jag hade svårt att fokusera på vad de sa, men jag gjorde mitt bästa för att memorera. Nu har jag iallafall en bättre syn på vad frivården är och vad de gör. Satt med krampande mensvärk under hela föreläsningen så satt och fokuserade på att inte svimma, men det gick bra och det gick över en liten stund efter.

Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll med, som jag gjorde igår. Det är så najs att vakna utvilad. Det är underskattat.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s